Proeven van de streek
Private dining
Heb je iets te vieren of ben je op zoek naar een comfortabele en exclusieve culinaire ervaring, helemaal op maat van jouw gezelschap? Kies dan voor onze private dining-formule, in samenwerking met The Kitchen Crew.
Chefs Eva en Koen bereiden en serveren een exclusief menu naar jouw wens in huis, onder de pergola of ietsje verder, in onze tuinkamer, speciaal en alleen voor jouw gezelschap. Geniet en laat je bedienen, maak je geen zorgen over wie Bob is en of je parkeerplaats vindt. Eva en Koen leggen je gezelschap culinair in de watten met een exclusief viergangendiner met lekkers uit de streek of met een zomerse barbecue!
Tijdig reserveren!
Klik hier voor het viergangenmenu
High tea met… Limburgse vlaai
In 2024 kreeg de Limburgse vlaai een Europese erkenning als Beschermde Geografische Aanduiding (BGA). Het is zeer uitzonderlijk dat een beschermd product de landsgrens overschrijdt; de Limburgse bakkers uit België en Nederland delen echter deze baktraditie sinds de 19de eeuw.
Voor de oorsprong van de Limburgse vlaaien moeten we terug naar de 18de eeuw en het oerrecept van de “Limburgse vlaai” BGA: een gebak met als basis een tarwedeeg (koek) belegd met vruchten(moes), opgediend als ultiem feestgebak “vlaai” genaamd.
Vanaf 2025 serveren wij dit streekproduct in onze tuinkamer, te midden van onze hoogstamboomgaard.
Tijdig reserveren!
Limburgse wijnproeverij
De Romeinen verbouwden 2000 jaar geleden al wijn in Limburg. De streek heeft als wijnregio dan ook tal van troeven: niet alleen een goed klimaat, vruchtbare bodem en een rijke geschiedenis aan fruitteelt, maar ook gedreven wijnboeren! Wil je de smaakvolle wijnen van Limburg ontdekken? Dat kan in de verschillende wijndomeinen, maar ook bij ons!
Tijdig reserveren!